EjendomsWatch

Sampension udlejer skotsk kontorejendom til kapitalforvalter

Pensionskassen har fået en lang lejeaftale på plads i den skotske hovedstad, Edinburgh, hvilket er en af flere forskelle på det danske og britiske ejendomsmarked, lyder det fra Sampension. Lejeren er en kapitalforvalter, som også er aktiv i Danmark.

Foto: Jyllands-Posten

Sampension har lukket en 15-årig lejeaftale med Aberdeen Asset Management, som er en del af Standard Life Aberdeen Group, omkring udlejning af Sampensions ejendom på den centrale indkøbsgade George Street i den skotske hovedstad, Edinburgh. Det skriver pensionskassen i en pressemeddelelse.

Efter en renovering, som blandt andet omfatter tilføjelse af en ekstra etage, vil bygningen rumme ca. 6500 kvadratmeter. Aftalen er faldet på plads sideløbende med fusionen mellem Aberdeen og Standard Life, nu Standard Life Aberdeen Group.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier