Ny topchef i bagerkæde dropper ekspansionsplaner

Kim Trier Meyer, adm. direktør i Emmerys, skrotter sin forgængers planer om at udbrede den problemramte kæde uden for Aarhus og København. Han giver kæden to år til at forbedre sig.
Foto: /ritzau/Sara Galbiati
Foto: /ritzau/Sara Galbiati

Kim Trier Meyer kom til Emmerys i februar, og siden har han kæmpet for at finde formlen på, hvordan den nødlidende bagerkæde kommer på ret køl, siger han til Børsen.

Et af elementerne er at rette fokus indad på produkterne, kerneforretningen og omkostningerne. Det betyder blandt andet, at han afskriver planerne fra sin forgænger, Christian Wounlund, om at udvide fra Aarhus og København til andre byer i provinsen.

Det fortæller han i et interview med Børsen.

Et kig ind i bagerkædens seneste regnskab for 2015/16 viser, at Emmerys 30 butikker genererede et underskud på 1,9 mio. kr.

"Hver eneste dag, jeg går på arbejde, tænker jeg: 'Fuck, mand, det her er op ad bakke.' Vi skal tage os sammen, og der skal kæmpes. Vi får ikke noget forærende. Vi skal oppe os, for ellers eksisterer Emmerys altså ikke om to år. Det er sådan, jeg ser det," siger Kim Trier Meyer til Børsen.

Prins Joachim puster liv i krakket butikskæde

Værsgo er navnet på ny dansk butikskæde

Dagrofa vil åbne 50 nye supermarkeder efter Kiwis kollaps

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også