EjendomsWatch

Pensiondanmark-chef jagter investeringer i infrastruktur

Pensiondanmarks direktør vil lade infrastruktur fylde lige så meget som ejendomme i porteføljen, og der er gode afkast at hente siger han, da EjendomsWatch møder ham i New York.

Foto: Mik Eskedstad

NEW YORK — EjendomsWatch er taget til den årlige klimaevent Climate Week NYC for at se nærmere på stemningen for at investere i grøn teknologi og infrastrukturprojekter.

Direktør i Pensiondanmark, Torben Möger Pedersen, er ikke i tvivl om, at der er store investeringsmuligheder at finde i FN’s klimamål, de såkaldte SDG-mål.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier