EjendomsWatch

Blackstone fortsætter opkøbsoffensiv i Danmark

Den internationale kapitalforvalter med ejendomsaktiver for over 600 mia. kr. har inden for få dage sikret sig flere centralt beliggende investeringsejendomme i København. Familie og børsselskab sælger.

Ejendommen Standgade 50 i København er blandt de seneste opkøb til kapitalforvalteren Blackstone i Danmark. | Foto: PR

En nordsjællandsk familie og et børsnoteret ejendomsselskab har med få dages mellemrum hentet milliongevinster ved at sælge deres investeringsejendomme i København — ifølge EjendomsWatch' oplysninger til den internationale kapitalforvalter Blackstone.

På Christianshavn i København har Gertz-familien i Charlottenlund og Hellerup således solgt ejendommen Strandgade 50 på hjørnet af Strandgade og Christianshavns Kanal og med udsigt til områdets kanaler. Ejendommen på i alt 952 kvm består af både bolig og erhverv, og har været en populær ejendom for flere interesserede, oplyser mægler på handlen, Ditlev Juul, fra Colliers International København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier