EjendomsWatch

A. Enggaard bygger hotel og boliger i Aalborg sammen med PKA

Projektet afslutter udviklingen af de tidligere godsbanearealer, som Asger Enggaard over for EjendomsWatch kalder en fuldendt bydel. Hos PKA forklarer ejendomschef Nikolaj Stampe, at man har sikret sig en plan B, hvis hoteldriften i ejendommen skulle ophøre.

Hotelejendommen med 126 værelser er illustreret midt i billedet. Derudover rummer projektet boligejendomme med i alt 247 lejligheder. | Foto: Friis & Moltke

Når den familieejede projektudvikler A. Enggaard og pensionskassen PKA i dag sætter byggeriet i gang af et nyt boligbyggeri i Aalborg med 247 lejligheder, bliver projektet suppleret med et hotel, som får Zleep Hotels som operatør.

"De 126 værelser passer ind både i området og i Aalborg, så kapaciteten heller ikke bliver skruet for voldsomt i vejret," Asger Enggaard, adm. direktør i og medejer af A. Enggaard, til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier