EjendomsWatch

Ejendomsinvestor nærmer sig personlig konkurs

Tidligere direktør og medejer af det konkursramte Sønnichsen Ejendomme er nu også blevet begæret personligt konkurs af sine kreditorer.

Nedturen fortsætter for en af de store ejendomsejere i Sønderborg, skriver Jydskevestkysten.

Ejendomsinvestor Kim-Olaf Sønnichsen, der i december fik sin virksomhed Sønnichsen Ejendomme, erklæret konkurs af retten i Sønderborg, er nu begæret personligt konkurs, efter at et forsøg på at rekonstruere hans personlige selskab er faldet til jorden.

"Han har personligt selv haft nogle ejendomme med samme udfordringer som Sønnichsen Ejendomme. Vi har forsøgt at løse det, men det er ikke lykkedes. Den pris som panthaverne kunne få, var de ikke interesseret i at acceptere," siger advokat og kurator Jan Bruun Jørgensen fra Kolding til avisen.

Kim-Olaf Sønnichsen ejer personligt tre ejendomme i Sønderborg, og gennem sit selskab, Sønnichsen Ejendomme, solgte han i 2015 og foråret 2016 efter aftale med sin bank en større portefølje af ejendomme, som var opkøbt før finanskrisen i bl.a. Tyskland, fremgår det.

Ifølge selskabsregistreret er selskabet Sønnichsen Holding i juli sendt til tvangsopløsning hos Skifteretten i Sønderborg.

Krakket byggematador får comeback i sin søns firma 

Konkurs koster nedjustering hos TK Development

Tidligere milliardærs ejendomsselskab er begæret konkurs 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier