EjendomsWatch

Ejendomsinvestor nærmer sig personlig konkurs

Tidligere direktør og medejer af det konkursramte Sønnichsen Ejendomme er nu også blevet begæret personligt konkurs af sine kreditorer.

Nedturen fortsætter for en af de store ejendomsejere i Sønderborg, skriver Jydskevestkysten.

Ejendomsinvestor Kim-Olaf Sønnichsen, der i december fik sin virksomhed Sønnichsen Ejendomme, erklæret konkurs af retten i Sønderborg, er nu begæret personligt konkurs, efter at et forsøg på at rekonstruere hans personlige selskab er faldet til jorden.

"Han har personligt selv haft nogle ejendomme med samme udfordringer som Sønnichsen Ejendomme. Vi har forsøgt at løse det, men det er ikke lykkedes. Den pris som panthaverne kunne få, var de ikke interesseret i at acceptere," siger advokat og kurator Jan Bruun Jørgensen fra Kolding til avisen.

Kim-Olaf Sønnichsen ejer personligt tre ejendomme i Sønderborg, og gennem sit selskab, Sønnichsen Ejendomme, solgte han i 2015 og foråret 2016 efter aftale med sin bank en større portefølje af ejendomme, som var opkøbt før finanskrisen i bl.a. Tyskland, fremgår det.

Ifølge selskabsregistreret er selskabet Sønnichsen Holding i juli sendt til tvangsopløsning hos Skifteretten i Sønderborg.

Krakket byggematador får comeback i sin søns firma 

Konkurs koster nedjustering hos TK Development

Tidligere milliardærs ejendomsselskab er begæret konkurs 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier