EjendomsWatch

Alm. Brand Bank nedbringer ejendomsudlån med 153 mio. kr.

Mens Alm. Brand i andet kvartal har haft held med at få nedbragt ejendomsporteføljen, går det mere trægt med landbrugskunderne. Det skriver Børsen.

Foto: PR

Alm. Brand udnytter et stigende ejendomsmarked til at få afviklet sin ejendomsportefølje. Men det er svært at komme af med landbrugskunder. Det skriver Børsen.

Alm. Brand Bank har i andet kvartal reduceret sin ejendomsportefølje med med 153 mio. kr. til 378 mio. kr.

"Den var jo på mange mia. kr. for ikke så mange år siden. Det går virkelig stærkt. Markedet er godt lige i øjeblikket. Der er gode priser og stor efterspørgsel, så det er muligt at lave løsninger på det område i øjeblikket. Vi forventer, at de 378 mio. kr. bliver yderligere reduceret i den kommende tid med relativt høj hastighed," siger Søren Boe Mortensen, adm. direktør i Alm. Brand-koncernen til Børsen i forbindelse med torsdagens halvårsregnskab.

Til gengæld er det sværere at få nedbragt landbrugsporteføljen, der i andet kvartal blev reduceret med 14 mio. kr. til 186 mio. kr.

(Denne artikel er leveret af FinansWatch, et søstersite til EjendomsWatch.)

Staten taber sag mod topfolk i Amagerbanken

Tilsyn beder bank om at nedskrive ejendomme med op til 60 pct.

Pensionskassers udlån til byggeprojekter bekymrer Finanstilsynet

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier