EjendomsWatch

Ejendomsselskab siger farvel til direktøren

Børsnoterede Copenhagen Capital lader finansdirektør og ejendomsspecialist tage over på direktørposten.

Lisbeth Bak er ikke længere adm. direktør i Copenhagen Capital. | Foto: PR

Det lille børsnoterede ejendomsselskab Copenhagen Capital, der blandt andet har den københavnske juvelér Paul W. Hvelplund som storaktionær, tager afsked med adm. direktør Lisbeth Bak og "det er besluttet", at direktionen overlades til finansdirektør Gitte Midtgaard og Christan Rossing Lønberg, der har titel af ejendomsspecialist, oplyser selskabet i sit halvårsregnskab tirsdag.

Afgangen forklares med Lisbeth Baks indtræden i selskabets bestyrelse tidligere i år.

Copenhagen Capital øgede i første halvår overskuddet til 14,4 mio. kr. mod 12,4 mio. kr. i samme periode i 2016.

Dagsværdien af selskabets ejendomme udgør 381 mio. kr. Ved udgangen af juni 2016 lød værdien på 185 mio. kr., fremgår det.

"Den lagte strategiplan med et balancemål på 500 mio. kr. ultimo 2018 følges, og i halvåret er overtaget ejendommene Skindergade 40, København K, Prinsessegade 61-63, København K, Fanøgade 35-37 København Ø og Vestergade 4-6, København K. Ejendommene er alle velbeliggende og har fortsatte udviklingsmuligheder," skriver selskabet.

Gælden i selskabets ejendomme er opgjort til 238,5 mio. kr., svarende til en gældsætningsgrad (loan to value) på 62,5 pct. mod 59,5 pct. ultimo første halvår 2016.

Copenhagen Capitals bestyrelsesformand smutter efter en måned på posten

Bestyrelsesformand i Copenhagen Capital mistænkt for kursmanipulation

Vokseværk i børsnoteret ejendomsselskab møder gult kort fra investor 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier