EjendomsWatch

Aberdeen er blevet til Standard Life Aberdeen

Fusionen, der skaber en formueforvalter med aktiver for 5400 mia. kr. under administration, skal forsøge at tilgodese to veletablerede brands.

Foto: PR

En af Europas største kapitalforvaltere er en realitet, efter at den planlagte fusion mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investment er gennemført knap et halvt år efter, den blev annonceret i marts.

"Fusionen udvider vores investeringskapacitet og giver os et stærkere og mere forskelligt udvalg af investeringskompetencer i lighed med en signifikant størrelse på tværs af aktivklasser og geografier," lyder det i en meddelelse fra Martin Gilbert, hidtidig topchef i Aberdeen og ny topchef det børsnoterede selskab Standard Life Aberdeen, hvor han skal dele titlen med Keith Skeoch, hidtidig topchef i Standard Life.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier