EjendomsWatch

Coloplast vil frasælge areal til 100-200 boliger

Medicokoncernen har bedt projektudvikler udarbejde plan for ubenyttet erhvervsjord. Kommunalpolitikere er ikke vilde med ideen.

Foto: Coloplast/ PR

Et 70.000 kvm stort erhvervsområde i byzone i Humlebæk har ikke kunnet sælges til erhvervsformål, så nu forsøger ejeren, medicokoncernen Coloplast, at skabe politisk opbakning i Fredensborg Kommune til, at området i stedet kan blive til et boligområde med 100-200 rækkehuse og villaer, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er projektudvikleren Reka Gruppen, som på mandat fra Coloplast skal forsøge at vinde politisk gehør for projektet, som man mener kan være et alternativ til muligt boligbyggeri syd for Humlebæk, som en del borgere er modstandere af.

Planen skal drøftes i kommunens arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalg senere på måneden, men allerede nu er formanden, Thomas Elgaard Larsen (V), skeptisk:

"Jeg mener ikke, at der skal være boliger. Vi har ikke særlig meget erhvervsjord, og vi er nødt til at sikre, at der også kan være arbejdspladser i kommunen," siger han til Frederiksborg Amts Avis.

Coloplast-arving køber ejendom af pensionskasse

Projektudvikleren Elf går i land i Sverige

Pensionskasser køber Lundbeck-ejendomme for 378 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier