EjendomsWatch

Ejendomsveteran skal fokusere på Sverige

Torben Schøn, tidligere partner i Bech-Bruun, skal på mandat for den velhavende, britiske Pears-familie stå i spidsen for en ekspansion til Sverige.

Foto: PR

Det bliver med skandinavisk ekspansion for øje, at ejendomsadvokaten Torben Schøn er blevet sat i spidsen for det danske ejendomsselskab Neptune Property Management, der er ejet af den britiske Pears-familie.

Det siger Torben Schøn til Børsen, efter at EjendomsWatch i sidste uge kunne fortælle om jobskiftet.

Velhavende europæisk ejendomsfamilie hyrer dansk veteran 

"Jeg har haft nogle drøftelser med Pears-gruppen, siden jeg stoppede i Bech-Bruun. Nu er vi blevet enige om, at jeg skal arbejde for dem i opbygningen og udvidelsen af deres virksomhed i Danmark og ekspansion i Skandinavien – først og fremmest i Sverige," siger Torben Schøn til avisen, hvori han også skitserer en fordobling af ejendomsværdierne inden for fem år fra de nuværende omkring 4 mia. kr.

Torben Schøn oplyser, at det er planen at gøre Pears til markedsleder i det nordiske område, sådan som man allerede er det i Storbritannien, hvor familien er blandt landets rigeste.

Som EjendomsWatch omtalte fredag består familiens danske besiddelser af 2200 ejerlejligheder i københavnsområdet.

International investor efter milliardinvestering: København er et forbillede

Europæisk kapitalforvalter fremhæver København som investeringsmulighed

Svensk kontorudlejer efterlyser flere internationale spillere i København

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier