EjendomsWatch

Familieselskab betaler "ikke ret meget" for 23.000 kvm udfordret erhvervsejendom

Ejendomsselskabet Rent Estate udvider porteføljen med erhverv i Herlev, som døjer med en tomgang på ca. 40 pct. Køber er optimistisk og uddyber over for EjendomsWatch opkøbsstrategien, der skal føre til en portefølje omkring den halve milliard.

Her ses godt halvdelen af den rektangulære ejendom, ejendomsselskab Rent Estate køber. | Foto: Google Maps

Ejendomsselskabet Rent Estate køber 23.000 kvm erhvervsejendom i Herlev fra kapitalfonden Cromwell til "ikke ret meget". Udfordringen bliver at nedbringe en tomgang på omtrent 40 pct.

"Det bliver rigtigt fint for dem, der gerne vil drive virksomhed udenfor København og samtidig gerne vil have en masse parkeringspladser. Der er mærkeligt nok mange flere parkeringspladser i området end inde i København," siger Frank Buch-Andersen, adm. direktør og medejer i Rent Estate, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier