EjendomsWatch

Kartelanklaget tagpapråd meldt til Bagmandspolitiet

Tagpapindustriens brancheråd, som ifølge Konkurrencerådet indgik ulovlige aftaler, har ignoreret myndighedernes påbud. Det har fået Konkurrencerådet til at melde tagpaprådet til Bagmandspolitiet.

Foto: Stine Bidstrup/Jyllands-Posten

Tagpapbranchens Oplysningsråd skulle bare ophæve en række ulovlige anvisninger. Det var et af kravene fra Konkurrencerådet, da det i maj blev slået fast, at oplysningsrådet sammen med to tagpapselskaber og brancheforeningen havde indgået ulovlige aftaler og overtrådt konkurrenceloven.

Men de såkaldte TOR-anvisninger stod en måned efter afgørelsen stadig listet på Tagpapbranchens Oplysningsråds hjemmeside, og det har fået Konkurrencerådet til at hive Statsadvokaten for Økonomisk og International Kriminalitet, også kaldt Bagmandspolitiet, ind i billedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier