EjendomsWatch

Netmedie øjner overskud som hotelejer

FOLKEMØDE: Netmediet Altinget ejer hotel på Bornholm, som igen i år vil give underskud, men til næste år ventes kurven knækket, siger adm. direktør til MediaWatch.

Foto: Malte Oxvig

ALLINGE — Det syvende Folkemøde i Allinge på Bornholm er i fuld gang, og for tredje år er det med netmediet Altinget som en central aktør. Netmediet står – i lighed med flere andre danske mediehuse – bag en række debatarrangementer i de fire dage, som Folkemødet varer.

Altingets rolle adskiller sig dog fra andre medier på ét punkt. Netmediet spiller således også en rolle i logistikken. I 2014 slog netmediet samt ejeren og adm. direktør Rasmus Nielsen til og købte Grønbechs Hotel i Allinge på en tvangsauktion for 720.000 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier