EjendomsWatch

Danskejet portefølje på 19 ejendomme i Sverige skifter hænder

Svenske Hemfosa har aftalt at købe ejendomme i Karlskrona til en underliggende værdi af omkring 570 mio. kr. Dansk sælger er optimist. (Opdateret)

Ib Henrik Rønjes selskab Kongeegen er blandt ejerne af det svenske selskab Nordlys, som har indgået en aftale om salg af ejendomme til svenske Hemfosa. | Foto: Ritzau Scanpix/Bo Svane

(Artikel opdateret tirsdag 13. juni klokken 11.40 med yderligere afsnit og kommentar fra Thue Stagsted, som er en del af den danske ejerkreds.)

Den svenske ejendomskoncern Hemfosa har indgået aftale om at købe 19 danskejede ejendomme, der har været til salg gennem længere tid. Ejendommene udgør aktiverne i selskabet Galliaden Holding, der hidtil har været ejet af selskabet Nordlys, som igen er ejet af bl.a. ejendomsinvestor Ib Henrik Rønje og erhvervsmanden Jens Heimburger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier