EjendomsWatch

Børsnoteret sparekasse taber penge på sine ejendomme

Nedskrivninger på ejendomme gør indhug i overskuddet i sjællandsk sparekasse. Intet problem, siger direktør til EjendomsWatch.

Mens den børsnoterede Sparekassen Sjælland-Fyn kom ud af 2016 med et overskud på over 200 mio. kr., er udviklingen lidt mere sammensat i datterselskabet Sjælland Ejendomme, hvor en del af sparekassens 53 ejendomme er placeret.

Sidste gang, Sjælland Ejendomme gav overskud, var i 2014 med et plus på 3,3 mio. kr. Nedskrivninger på flere af ejendommene udløser et minus på 13,6 mio. kr. i 2016, viser regnskabet fra Sjælland Ejendomme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier