EjendomsWatch

Aldi lukker 32 danske butikker efter milliontab

Aldi følger nu trop på Kiwi-kæden og lukker butikker. Men trods nyt underskud tror man stadig på det danske marked, lyder det. EjendomsWatch bringer listen over berørte ejendomme.

Foto: /ritzau/Mikkel Berg Pedersen/arkiv

Discountkæden Aldi lukker i alt 32 butikker i Danmark, oplyser koncernen.

Dermed følges i hælene på Kiwi-kæden, der dog er gået skridtet videre og helt er forsvundet fra landkortet.

Lukningerne betyder opsigelser af såvel lejemål som ansatte allerede i dag, tirsdag, og kommer efter et 2016 med et underskud på 243 mio. kr.

"Vi tror stadig på vores forretningskoncept: Høj kvalitet til lave priser og høj ansvarlighed. Vi erkender, at vi skal give vore kunder en bedre indkøbsoplevelse, end vi har gjort hidtil. Ellers er man i dag ikke en relevant discountkæde, siger Thomas Bang, Aldis direktør for kvalitet, CSR og kommunikation, i meddelelsen.

Han varsler en moderniseringsplan, der byder på nye, store og moderne butikker, der løber op i et trecifret millionbeløb.

Kiwi-kæde efterlader minus hos velpolstret købmandsfond

Ejere må hælde 700 mio. kr. i hullet efter Kiwi-kæden 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier