EjendomsWatch

Aldi lukker 32 danske butikker efter milliontab

Aldi følger nu trop på Kiwi-kæden og lukker butikker. Men trods nyt underskud tror man stadig på det danske marked, lyder det. EjendomsWatch bringer listen over berørte ejendomme.

Foto: /ritzau/Mikkel Berg Pedersen/arkiv

Discountkæden Aldi lukker i alt 32 butikker i Danmark, oplyser koncernen.

Dermed følges i hælene på Kiwi-kæden, der dog er gået skridtet videre og helt er forsvundet fra landkortet.

Lukningerne betyder opsigelser af såvel lejemål som ansatte allerede i dag, tirsdag, og kommer efter et 2016 med et underskud på 243 mio. kr.

"Vi tror stadig på vores forretningskoncept: Høj kvalitet til lave priser og høj ansvarlighed. Vi erkender, at vi skal give vore kunder en bedre indkøbsoplevelse, end vi har gjort hidtil. Ellers er man i dag ikke en relevant discountkæde, siger Thomas Bang, Aldis direktør for kvalitet, CSR og kommunikation, i meddelelsen.

Han varsler en moderniseringsplan, der byder på nye, store og moderne butikker, der løber op i et trecifret millionbeløb.

Kiwi-kæde efterlader minus hos velpolstret købmandsfond

Ejere må hælde 700 mio. kr. i hullet efter Kiwi-kæden 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier