EjendomsWatch

Aldi lukker 32 danske butikker efter milliontab

Aldi følger nu trop på Kiwi-kæden og lukker butikker. Men trods nyt underskud tror man stadig på det danske marked, lyder det. EjendomsWatch bringer listen over berørte ejendomme.

Foto: /ritzau/Mikkel Berg Pedersen/arkiv

Discountkæden Aldi lukker i alt 32 butikker i Danmark, oplyser koncernen.

Dermed følges i hælene på Kiwi-kæden, der dog er gået skridtet videre og helt er forsvundet fra landkortet.

Lukningerne betyder opsigelser af såvel lejemål som ansatte allerede i dag, tirsdag, og kommer efter et 2016 med et underskud på 243 mio. kr.

"Vi tror stadig på vores forretningskoncept: Høj kvalitet til lave priser og høj ansvarlighed. Vi erkender, at vi skal give vore kunder en bedre indkøbsoplevelse, end vi har gjort hidtil. Ellers er man i dag ikke en relevant discountkæde, siger Thomas Bang, Aldis direktør for kvalitet, CSR og kommunikation, i meddelelsen.

Han varsler en moderniseringsplan, der byder på nye, store og moderne butikker, der løber op i et trecifret millionbeløb.

Kiwi-kæde efterlader minus hos velpolstret købmandsfond

Ejere må hælde 700 mio. kr. i hullet efter Kiwi-kæden 

Mere fra EjendomsWatch

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier