EjendomsWatch

Nordea-direktør melder pas på flere ejendomme

Boligblokke og kontortårne fylder stadigt mere hos mange pensionskasser, men hos Nordea Liv & Pension stopper man op. Investeringsdirektør ryster samtidig på hovedet af de priser, som udenlandske investorer betaler for ejendomme i København.

Anders Schelde, investeringsdirektør i Nordea Liv & Pension og bestyrelseformand i Nordea Ejendomme. | Foto: Lars Krabbe

Røde og gule mursten fylder tungt i pensionskassernes ejendomsporteføljer, og store investorer som PKA, PFA og Lærernes Pension har alle meldt ud, at ejendomme skal fylde en større del af formuen. Nu vælger Nordea Liv & Pension, der er ejet med 75 pct. af Nordea i Stockholm, at træde et skridt tilbage.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier