EjendomsWatch

Capital Investment ser stort potentiale i Hillerød

Hillerød er et vækstcentrum med stort potentiale, lyder det fra Capital Investment, der har investeret i boliger i byen for første gang.

Capital Investment har etableret 17 nye lejligheder i Hillerød.

Med etableringen af 17 nye lejligheder i hjertet af Hillerød investerer Capital Investment for første gang i byen, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Lejlighederne er mellem 70 og 176 kvm og henvender sig til alt fra unge uden børn til børnefamilier og pensionister. Etableringen af lejlighederne sker, fordi Capital Investment ser byen som et vækstcentrum, hvor der nu er plads til eksklusive lejligheder.

"Vi ser et stort potentiale i Hillerød. Byen er i vækst og tiltrækker mange indbyggere på grund af de nye arbejdspladser der etableres i byen. Derfor er der nu plads til lejligheder af høj kvalitet og med den bedste beliggenhed i gågaden," udtaler Claus Klostermann, partner i Capital Investment, i meddelelsen.

Capital Investment står blandt andet bag ombygningen af Danske Banks hovedkvarter på Holmens Kanal i København og har flest udviklingsprojekter i hovedstaden. I fremtiden vil man dog også til at kigge på, om der dukker spændende muligheder op i Hillerød.

Dansk Standard Life-partner om fusion med Aberdeen: Vi klarer den nok

Capital Investment: Britisk usikkerhed vil løfte dansk ejendomsmarked

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier