EjendomsWatch

Capital Investment ser stort potentiale i Hillerød

Hillerød er et vækstcentrum med stort potentiale, lyder det fra Capital Investment, der har investeret i boliger i byen for første gang.

Capital Investment har etableret 17 nye lejligheder i Hillerød. | Foto: PR/Ebbe Forup

Med etableringen af 17 nye lejligheder i hjertet af Hillerød investerer Capital Investment for første gang i byen, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Lejlighederne er mellem 70 og 176 kvm og henvender sig til alt fra unge uden børn til børnefamilier og pensionister. Etableringen af lejlighederne sker, fordi Capital Investment ser byen som et vækstcentrum, hvor der nu er plads til eksklusive lejligheder.

"Vi ser et stort potentiale i Hillerød. Byen er i vækst og tiltrækker mange indbyggere på grund af de nye arbejdspladser der etableres i byen. Derfor er der nu plads til lejligheder af høj kvalitet og med den bedste beliggenhed i gågaden," udtaler Claus Klostermann, partner i Capital Investment, i meddelelsen.

Capital Investment står blandt andet bag ombygningen af Danske Banks hovedkvarter på Holmens Kanal i København og har flest udviklingsprojekter i hovedstaden. I fremtiden vil man dog også til at kigge på, om der dukker spændende muligheder op i Hillerød.

Dansk Standard Life-partner om fusion med Aberdeen: Vi klarer den nok 

Capital Investment: Britisk usikkerhed vil løfte dansk ejendomsmarked 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Salget af erhvervsejendom i Gentofte er blandt de største på dagens liste med 20 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier