Carlsberg investerer 200 mio. kr. i Sverige

Den danske bryggerikoncern investerer knap 200 mio. kr.  i to svenske produktioner. Effektiviteten skal op og miljøbelastningen skal ned, hedder det.
AF JØRGEN RUDBECK, FØDEVAREWATCH

Carlsberg Sverige vil investere 250 mio. svenske kroner (knap 200 mio. kr.) i bryggeriet i Falkenberg og i Ramlösa Hälsobrunn, oplyser Carlsberg Sverige i en meddelelse.

"Vi investerer i vores produktionsfaciliteter i Falkenberg og Ramlösa for at opnå en bæredygtig vækst. Gennem en række strategiske investeringer forbedrer vi vores produktionskapacitet, så den kan opfylde nuværende og fremtidige behov. Investeringen reducerer også miljøbelastningen markant," udtaler Ted Akiskalos, adm. direktør i Carslberg Sverige, i meddelelsen.

Investeringen er en del af et knap 400 mio. kr. stort investeringsprogram, som blev fremlagt i 2016.

En stor del af pengene skal bruges på opførelsen af en ny lagerhal, så man helt er fri for at benytte eksternt lager, hvilket ifølge koncernen kommer til at øge kvaliteten af leveringerne og mindske transportomkostninger, fordi man ikke skal køre sammenlagt 150.000 kilometer om året.

Derudover investeres der i en ny tappelinje, hvor man blandt andet kan tappe i bag in box-produkter til horesta-segmentet, og hvor man kan tappe øl og cider på PET-flasker.

(Denne artikel er leveret af EjendomsWatch' søstermedie FødevareWatch.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også