EjendomsWatch

Carlsberg investerer 200 mio. kr. i Sverige

Den danske bryggerikoncern investerer knap 200 mio. kr.  i to svenske produktioner. Effektiviteten skal op og miljøbelastningen skal ned, hedder det.

Carlsberg Sverige vil investere 250 mio. svenske kroner (knap 200 mio. kr.) i bryggeriet i Falkenberg og i Ramlösa Hälsobrunn, oplyser Carlsberg Sverige i en meddelelse.

"Vi investerer i vores produktionsfaciliteter i Falkenberg og Ramlösa for at opnå en bæredygtig vækst. Gennem en række strategiske investeringer forbedrer vi vores produktionskapacitet, så den kan opfylde nuværende og fremtidige behov. Investeringen reducerer også miljøbelastningen markant," udtaler Ted Akiskalos, adm. direktør i Carslberg Sverige, i meddelelsen.

Investeringen er en del af et knap 400 mio. kr. stort investeringsprogram, som blev fremlagt i 2016.

En stor del af pengene skal bruges på opførelsen af en ny lagerhal, så man helt er fri for at benytte eksternt lager, hvilket ifølge koncernen kommer til at øge kvaliteten af leveringerne og mindske transportomkostninger, fordi man ikke skal køre sammenlagt 150.000 kilometer om året.

Derudover investeres der i en ny tappelinje, hvor man blandt andet kan tappe i bag in box-produkter til horesta-segmentet, og hvor man kan tappe øl og cider på PET-flasker.

(Denne artikel er leveret af EjendomsWatch' søstermedie FødevareWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier