EjendomsWatch

Carlsberg investerer 200 mio. kr. i Sverige

Den danske bryggerikoncern investerer knap 200 mio. kr.  i to svenske produktioner. Effektiviteten skal op og miljøbelastningen skal ned, hedder det.

Carlsberg Sverige vil investere 250 mio. svenske kroner (knap 200 mio. kr.) i bryggeriet i Falkenberg og i Ramlösa Hälsobrunn, oplyser Carlsberg Sverige i en meddelelse.

"Vi investerer i vores produktionsfaciliteter i Falkenberg og Ramlösa for at opnå en bæredygtig vækst. Gennem en række strategiske investeringer forbedrer vi vores produktionskapacitet, så den kan opfylde nuværende og fremtidige behov. Investeringen reducerer også miljøbelastningen markant," udtaler Ted Akiskalos, adm. direktør i Carslberg Sverige, i meddelelsen.

Investeringen er en del af et knap 400 mio. kr. stort investeringsprogram, som blev fremlagt i 2016.

En stor del af pengene skal bruges på opførelsen af en ny lagerhal, så man helt er fri for at benytte eksternt lager, hvilket ifølge koncernen kommer til at øge kvaliteten af leveringerne og mindske transportomkostninger, fordi man ikke skal køre sammenlagt 150.000 kilometer om året.

Derudover investeres der i en ny tappelinje, hvor man blandt andet kan tappe i bag in box-produkter til horesta-segmentet, og hvor man kan tappe øl og cider på PET-flasker.

(Denne artikel er leveret af EjendomsWatch' søstermedie FødevareWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier