EjendomsWatch

Ejendomsselskab får reprimande af fondsbørsen

For sen offentliggørelse af markedsrelevant information udløser en påtale til børsnoteret ejendomsselskab.

Ejendomsselskabet Blue Vision får en påtale for at melde ændringer i bestyrelsen for sent. Det oplyser fondsbørsen, Nasdaq Copenhagen, i sin årlige status over sit tilsyn med de børsnoterede selskaber.

Af meddelelsen fremgår, at Blue Vision ikke har overholdt to punkter i reglerne for udstedere af aktier, da selskabet har offentliggjort ændringer i bestyrelsen for sent.

Blue Vision oplyste således først to dage efter, at et bestyrelsesmedlem var udtrådt af bestyrelsen, om de ændrede forhold.

Fondsbørsen anmodede på denne baggrund selskabet om at redegøre for baggrunden for, at ændringerne i bestyrelsen først offentliggjordes efter ændringerne var trådt i kraft. Det fremgik af selskabets redegørelse, at der var tale om en fejl, "der beroede på en kommunikationsbrist mellem bestyrelsesmedlemmet og selskabets direktion og øvrige bestyrelse," skriver Nasdaq.

"Selskabet understregede, at selskabets ledelse var af den klare opfattelse, at fratrædelsen af bestyrelsesmedlemmet ikke havde kursrelevans og/eller påvirkning af handlen med selskabets aktier," fremgår det videre.

Aktionærer køber op i Blue Vision

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier