EjendomsWatch

Kapitalforvalter køber boligprojekter for tysk pensionsselskab

Dansk udvikler har udsigt til at modtage markant trecifret millionbeløb for Amager-projekter. To ejendomme er ved at blive opført, mens en tredje afventer byggetilladelse.

Foto: PR-illustration

Finske Capman Real Estate har købt tre boligprojekter ved Strandholmen på Amager af projektudvikleren Casa. Købet sker til en fond, som forvaltes for Bayerische Versorgungskammer (BVK), der er en samling af pensionskasser fra den velbeslåede delstat Bayern i Sydtyskland.

De tre projekter dækker samlet over 176 lejligheder og 86 underjordiske parkeringspladser på i alt 19.523 kvm. To af projekterne er under opførelse og forventes at stå færdige i juli 2018, mens det tredje afventer byggetilladelse. Den samlede pris på de færdige ejendomme vil blive ca. 85 mio. euro (632 mio. kr.)

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier