EjendomsWatch

Medie: Ny realkreditrapport varsler betydelige bidragsstigninger

Bankerne og realkreditten kommer til at mangle så mange penge, at de vil skrue op for bidragene efter indførelsen af nye krav, skriver Insidebusiness.

Foto: /ritzau/Jens Dresling/

Bankerne står over for at mangle op til 150 mia. kr. hvis de vil leve op til en fuld indfasning af CRD IV og de ventede Basel IV-krav, skriver Insidebusiness.

Mediet har fået et udkast til den kommende rapport om realkreditsektoren, der er et resultat af et udvalg nedsat af regeringen. Ifølge tal fra Finanstilsynet vil de største banker og andre finansielle virksomheder herhjemme komme til at mangle op til 150 mia. kr. i de kommende år

Det vil ramme boligejerne, skriver mediet.

"Såfremt institutternes kapitalbehov øges så væsentligt, finder Ekspertudvalget det sandsynligt, at bidragssatserne vil stige betydeligt i de kommende år," fremgår det af udkastet til rapporten, skriver Insidebusiness.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie, FinansWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier