EjendomsWatch

Lønmodtagernes Dyrtidsfond sælger ud af Refshaleøen

Pensionsselskabet har solgt ud af aktierne i Refshaleøens Ejendomsselskab og har nu en ejerandel på 10 pct., skriver Havnefronten. LD ser dog stadig Refshaleøen som et spændende og attraktivt område.

For anden gang har Lønmodtagernes Dyrtidfond solgt ud af sine aktier i Refshaleøens Ejendomsselskab. Det skriver magasinet Havnefronten. LD har tidligere ejet 34 pct. af selskabet, men nu er man nede på kun 10 pct. af aktierne i ejendomsselskabet efter at have solgt ud af aktierne denne sommer. Første gang LD solgte ud af aktierne i selskabet var i 2008.

"Refshaleøen er stadig et meget spændende og attraktivt område, hvis fremtidige positive udvikling vil blive interessant at følge," siger Lars Wallberg, finansdirektør i LD, til Havnefronten.

Ejendomsselskabet varetager udbygningen af øen. På Refshaleøen er der i dag blandt andet restauranter, gallerier og barer, ligesom det er blevet et populært eventområde. Planen er, at der også skal bygges boliger på Refshaleøen, men det lader ifølge Havnefronten vente på sig.

Udover LD består ejerkredsen af Refshaleøens Ejendomsselskab af fire pensionsselskaber, nemlig Sampension, PKA, PFA og Pensam. Det er Pensam, som har købt halvdelen af LD's aktiepost.

Pensam sætter trecifret millionbeløb i byudviklingsselskab

Folkemøde: Havnetunnel omkring København i strid modvind 

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier