EjendomsWatch

Udbud af ejendomme er tit det rene snyd

Selvom ejendomme udbydes til salg bredt i markedet, så har sælger alligevel tit en bestemt køber på hånden, mener Deas-direktør.

Foto: Ritzau Scanpix/Per Folkver

Udbud af salgsklare ejendomme er ofte slet ikke reelle. Nogle sælgere misbruger udbuddene til at indhente prisindikationer i markedet, selvom de faktisk har lagt sig fast på en enkelt mulig køber.

Det skriver annoncetillægget Berlingske Ejendomme onsdag.

"Den slags forløb er ødelæggende for markedet. Hvis det forekommer gentagende gange, at investorer bliver brændt af, så mister de interessen for at byde på noget," siger direktør i Deas Property Management Christian Melgaard til tillægget.

Mistanken går på, at sælger springer direkte fra en forhåndsorientering til at tale eksklusivt med en enkelt køber, men uden at orientere resten af markedet om det.

Christian Melgaard ønsker ikke at sætte konkrete navne på tilfælde, hvor den normale salgsproces er kortsluttet.

 

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier