Udbyder sælger tocifrede millionprojekter på "få arbejdsdage"

Ifølge investeringschef hos Blue Capital Nicolai Ravn Andersen appellerer erhvervsejendomme stadig til mange langsigtede investorer. ”Som regel oplever vi stor interesse fra lokalområdet,” siger han.
Nicolai Ravn Andersen, investeringschef hos Blue Capital. | Foto: PR
Nicolai Ravn Andersen, investeringschef hos Blue Capital. | Foto: PR

Tre ejendomsprojekter under Blue Capital til i alt 127 mio. kr. har fået ben at gå på i indeværende år, og investorerne står tilsyneladende i kø. Det skriver den 13 år gamle projektudbyder i en pressemeddelelse.

Senest drejer det sig om et 4555 kvm stort Billigblomst-havecenter ved Hillerød til en værdi af 55 millioner. I årets første måneder fandt projekter med Coop 365discount i hhv. Vejle og Værløse investorer.

Nicolai Ravn Andersen, investeringschef hos Blue Capital, fortæller, at ”vores tre første projekter i år blev alle udsolgt på få arbejdsdage – ejendommen i Vejle endda i løbet af en enkelt dag.”

”Den store interesse afspejler, at erhvervsejendomme stadig appellerer til mange langsigtede investorer, ikke mindst i en tid med den højeste inflation i årtier og med store kursudsving på aktier,” siger Nicolai Ravn Andersen i meddelelsen.

Samtidlige projekter er udbudt som kommanditselskaber med op til ti investorer, og lejekontrakterne løber minimum 15 år.

”Vores investorer er typisk velhavende private, som foretrækker færdige ejendomsprojekter med solide lejere på lange kontrakter og med god beliggenhed. Som regel oplever vi stor interesse fra lokalområdet, når vi udbyder projekter – folk vil gerne kunne følge den ejendom, de bliver medejer af,” lyder det fra Nicolai Ravn Andersen.

I det forgangne år stog Blue Capital bag 11 projekter med nybyggede eller eksisterende ejendomme inden for detail- og restaurationsbranchen til små 400 mio. kr. i alt. En Superbrugsen-ejendom vil ”om kort tid” blive udbudt i Gentofte nord for København, meddeles det.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også