EjendomsWatch

Erhvervsmægler siger farvel: Vil forfølge en drøm som selvstændig rådgiver

Thomas Wenzell Olesen er efter små tre år stoppet som direktør og partner hos mægleren Lintrup & Norgart. Han starter for sig selv for igen at arbejde med ejendomme i stedet for blot at formidle dem, siger han i et interview med EjendomsWatch. Tidligere arbejdsgiver ærgrer sig, men bakker op om, at drømme skal forfølges.

"Eksekvering af businessplaner, strategier osv. Det lange seje træk. Det passer meget godt i tidens trend, hvor mange køber ejendomme med et potentiale og måske med noget tomgang," siger Thomas Wenzell Olesen, der nu starter selvstændigt. Foto: PR / Lintrup & Norgart

Den københavnske erhvervsmægler Lintrup & Norgart har mistet sin ene mand i direktionen, partner Thomas Wenzell Olesen, der efter små tre år i virksomheden har sagt farvel for at tage hul på en ny retning i karrieren.

”Min plan er at starte op som selvstændig. At være rådgiver og samarbejdspartner for internationale og danske aktører. Der har jo formentlig aldrig været så mange internationale investorer og så mange, der har fokus på kontorejendomme – som også er noget af det, jeg har specialiseret mig i. Så det er noget af det, jeg vil arbejde på,” siger Thomas Wenzell Olesen, da EjendomsWatch fanger ham på telefonen.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier