EjendomsWatch

Erhvervsmægler siger farvel: Vil forfølge en drøm som selvstændig rådgiver

Thomas Wenzell Olesen er efter små tre år stoppet som direktør og partner hos mægleren Lintrup & Norgart. Han starter for sig selv for igen at arbejde med ejendomme i stedet for blot at formidle dem, siger han i et interview med EjendomsWatch. Tidligere arbejdsgiver ærgrer sig, men bakker op om, at drømme skal forfølges.

"Eksekvering af businessplaner, strategier osv. Det lange seje træk. Det passer meget godt i tidens trend, hvor mange køber ejendomme med et potentiale og måske med noget tomgang," siger Thomas Wenzell Olesen, der nu starter selvstændigt. | Foto: PR / Lintrup & Norgart

Den københavnske erhvervsmægler Lintrup & Norgart har mistet sin ene mand i direktionen, partner Thomas Wenzell Olesen, der efter små tre år i virksomheden har sagt farvel for at tage hul på en ny retning i karrieren.

”Min plan er at starte op som selvstændig. At være rådgiver og samarbejdspartner for internationale og danske aktører. Der har jo formentlig aldrig været så mange internationale investorer og så mange, der har fokus på kontorejendomme – som også er noget af det, jeg har specialiseret mig i. Så det er noget af det, jeg vil arbejde på,” siger Thomas Wenzell Olesen, da EjendomsWatch fanger ham på telefonen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier