EjendomsWatch

Pitzner-familien sælger ejendom i København for trecifret millionbeløb

Ejendomsfond under HL Management har investeret i ejendom, der udgør omkring en tredjedel af fondens investeringsmasse, fortæller direktør til EjendomsWatch. Han løfter desuden sløret for en ny fond, der også vil investere i nybyggeri.

Hjørneejendommen i København, som Pitzner Ejendomme har solgt til HL Managements første ejendomsfond, HLM 1. | Foto: HL Management PR

HL Management med den tidligere M. Goldschmidt-direktør Henrik Lid i spidsen har investeret i ny ejendom i det centrale København. Købet sker til fonden HLM I.

Prisen lyder på 121 mio. kr. og udgør dermed en tredjedel af fondens investeringsmasse, der pt. ligger på ca. 350 mio. kr., fortæller Henrik Lid, adm. direktør i HL Management, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier