EjendomsWatch

Blackstones danske partner om huslejesænkninger: "Vi gennemfører det vi har lovet"

Huslejesænkning i over 300 lejemål er blot en del af den strategi, der blev lagt efter den danske Blackstone-partner fik ny ledelse i 2019, fortæller selskabet til Politiken.

Driftsdirektør Kenneth Ohledorff til venstre og adm. direktør Lars Pærregaard til højre i billedet. Foto: Mads Nissen / Politiken / Ritzau Scanpix

At Kereby (tidligere 360 North, red.) tirsdag valgte at sænke huslejen i over 300 lejemål er blot et udtryk for, at Kereby gennemfører, hvad man har lovet, fortæller selskabet, der ikke har ønsket at medvirke i et mundtligt interview, i et skriftligt svar til Politiken.

Kereby fortalte om planerne for huslejesænkninger i pressemeddelelse tirsdag, som blandt andet EjendomsWatch skrev om.

Som en del af en større strategi, ledelsen i Kereby har lagt, har det Blackstone-ejede selskab gennemgået de lejemål, der er renoveret efter boligreguleringslovens paragraf 5, stk. 2 og sammenlignet med de øvrige huslejeniveauer i markedet, og det har altså ført til en huslejenedsættelse i 300 af Kerebys ca. 2300 lejemål i København, fremgik det af meddelelsen.

"Vi gennemfører det, vi har lovet efter den nye ledelses tiltrædelse: At gennemgå alle aspekter af forretningen, herunder huslejeniveauer, for at sikre, at Kereby lever op til de højeste standarder og leverer den bedst mulige service for vores lejere på langsigt," skriver Kereby til Politiken.

Lars Pærregaard, adm. direktør for Kereby, fik i oktober 2019 sammensat en ny tremandsdirektion, der skulle hjælpe med at genoprette amerikanske Blackstones image, som har fået et slag på det danske lejemarked.

Allerede måneden forinden fortalte Lars Pærregaard i et interview med EjendomsWatch om den nye strategi med fokus på at skrue op for servicen over for lejerne, at droppe tidligere aggressiv adfærd og cementere Blackstones image som en langsigtet investor.

”En af de første ting, jeg gjorde, da Blackstone havde overtaget, var at stoppe de uanmodede henvendelser til lejere med et købstilbud. Vi kan godt forstå, at det skaber utryghed eller misforståelser, og derfor stoppede jeg det. Det gør vi ikke mere."

"En anden ting, vi arbejder med er, at vi skal have styrket vores organisation. Senest har vi ansat Ole Markussen med erfaringer fra ejendomsbranchen, blandt andet Deas, og der kommer til at være flere rekrutteringer. Jeg kommer til at skulle bygge et rigtig stærkt hold, udover dem vi har i forvejen,” sagde Lars Pærregaard til EjendomsWatch.

Blackstone-selskab sænker huslejen i renoverede lejemål efter kritik

Blackstone i Danmark skifter navn for at skifte image

Blackstone gentager plan om at investere mere – og langsigtet – i Danmark

360 North klar med ny tremandsdirektion - skal rette op på dårligt image

Nu svarer Blackstone i Danmark igen på kritik: Vi bliver dæmoniseret

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier