EjendomsWatch

Danske Bank mærker øget investorinteresse for landbrugsejendomme

Der er fin interesse for dansk landbrug fra investorer, som dog vil have et andet afkast, end landbruget har tradition for at give. Det oplever landbrugschef i Danske Bank, Pernille Stenstrup Christiansen.

"Værdisikkerhed i jord er noget, som investorerne har fået øje på," siger Pernille Stenstrup Christiansen, landbrugchef i Danske Bank. | Foto: PR / Danske Bank

Der kan være flere investorer på vej ind i dansk landbrug.

Det er især værdien af landbrugsjord, som får investorernes øjne op for, at landbruget kan være et godt sted at investere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier