EjendomsWatch

Topchef i Salling Group jagter opkøb efter indtjeningsfremgang i 2019

Per Bank, der står i spidsen for Salling Group med 1400 Netto-, Føtex- og Bilka-butikker, jagter flere opkøb i dansk detailhandel, hvis der opstår attraktive tilbud. Han skal samtidig om kort tid indlede samarbejde med en ny formand for koncernen.

Per Bank blev i 2012 koncernchef for Dansk Supermarked, som for et år siden skiftede navn til Salling Group. | Foto: PR / Salling Group

Trods et marked med hård konkurrence og ændrede forbrugsvaner melder topchefen i dagligvaregiganten Salling Group om et 2019 med bedre indtjening end året før. På samme tid er han og koncernen klar til opkøb i den pressede detailhandel, hvis de rette, attraktive muligheder viser sig igen.

Den aktuelle økonomiske situation er altid i fokus, når en koncern som Salling Group vurderes. Adm. direktør Per Bank vil dog også gerne have andre vurderinger i spil, selvom han vedkender sig at være en erhvervsleder med stort fokus på netop købmandskabet, der skal sikre penge i kassen til at styrke virksomheden og dens butikskæder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier