EjendomsWatch

Svensk investor køber advokatdomicil for godt 1,4 mia. kr.

Genesta satte DSB’s gamle godsterminal til salg i sensommeren 2019 efter under to års ejerskab. Over for EjendomsWatch uddyber sælger de fremtidige planer i København. (Opdateret)

Visualisering af hvordan Kalvebod Brygge 32 i København kommer til at se ud, når Genesta er færdig med at transformere DSB's gamle godsterminal til en moderne kontorbygning. | Foto: PR / Genesta

Den svenske ejendomsinvestor Klövern køber endnu en gang op i det københavnske i form af Kammeradvokatens nye domicil på Kalvebod Brygge.

Investeringen løber op i 1,4 mia. kr., oplyser Klövern, der i slutningen af 2018 rundede et skarpt hjørne med ejendomme for over 4 mia. svenske kr., i en meddelelse torsdag morgen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier