EjendomsWatch

Goldman Sachs reducerer Gefion Group til klar lillebror i Rødovre-projekt

Projektudvikleren sidder med en ejerandel på under en fjerdedel, efter at den amerikanske investor fredag annoncerede at have købt sig ind i projektet til 1,5 mia. kr. Trecifret millionbeløb er skudt ind i selskabet bag projektet.

Foto: PR / Gefion

Det var en tilfreds Gefion-stifter Thomas W. Færch, der fredag kunne annoncere, at den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs havde købt sig ind i Gefion Groups storstilede projekt Rødovre Port, hvor den samlede projektsum lyder på 1,5 mia. kr.

Over for EjendomsWatch afviste han fredag at svare på, hvordan de nærmere ejerforhold i det nye joint venture ser ud, men i virksomhedsregistreret er det nu officielt registreret, at Goldman Sachs gennem selskabet Gateway Acquisitions har opnået en ejerandel på mellem 75 og 80 pct. af projektselskabet bag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier