EjendomsWatch

Patrizia køber yderligere op i Valby

Kapitalforvalteren, der før har købt ejendomme i samme område, føjer med købet 90 nye boliger til porteføljen. Sælger melder om udsolgt på boligejendomme i Valby.

Patrizias hovedkvarter i Augsburg i den sydtyske delstat Bayern. | Foto: PR / Patrizia

Den tyske kapitalforvalter Patrizia køber endnu en nybygget boligejendom i Valby på vegne af sine investorer.

Sælger er Europa Capital, der i den seneste tid har solgt stort ud af både bolig- og kontorejendomme i den københavnske bydel. Efter handlen med Patrizia kan Europa Capital melde udsolgt af boligejendomme i Valby, skriver Europa Capital i en pressemeddelelse.

Patrizia købte senest op i Valby i november, hvor kapitalforvalteren købte en anden nybygget ejendom med 127 lejligheder. Her var det også Europa Capital, der solgte, dog i samarbejde med danske Keystone Investment Management. Europa Capital solgte også en ejendom i Valby til Patrizia i juli 2018.

Den nyindkøbte ejendom, der stod færdigbygget i august 2019, er ca. 9000 kvm fordelt på 90 et- til fireværelses lejligheder, der alle er lejet ud.

"Vores projekt i Valby har været en enorm succes, hvor vi har leveret på vores value-add-forretningsplan om at forbedre ejendommene gennem aktiv asset management og sikre positive afkast til vores investorer," udtaler Hugo Black, partner i Europa Capital, i meddelelsen.

Europa Capital sælger ejendommen på vegne af den paneuropæiske value-add-fond Europa Fond V. Handelsprisen fremgår ikke.

Tysk investor køber nybygget ejendom med 127 lejligheder i Valby

Europa Capital sælger kontorportefølje – ny investor i Danmark ser dagens lys

Europa Capital sælger 97 lejligheder i Valby for over 300 mio. kr.

Tysk kapitalforvalter køber 97 nye boliger i Valby 

Frasalg i Danmark skabte travlhed hos britisk investor i 2018

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier