EjendomsWatch

Lejere får fri proces og varsler sag mod boligfond på Frederiksberg

Civilstyrelsen siger god for, at staten betaler beboernes udgifter til at sagsøge Frederiksberg Boligfond i en omdiskuteret handel med amerikanske Blackstone. En handel, som senere er faldet til jorden. Fondens formand fastholder, at man har en god sag. (Opdateret)

Den største af de tre oprindelige ejendomme i det forfejlede salg til Blackstone er Den Sønderjyske By med omkring 300 boliger. | Foto: PR/Frederiksberg Boligfond

De første lejere i den forfejlede milliardhandel mellem Frederiksberg Boligfond og amerikanske Blackstone får tilkendt fri proces af Civilstyrelsen til et søgsmål mod fonden.

"En lang række lejere i Svalegården har nu fået fri proces, og det står derfor nu klart, at fonden vil blive stævnet af lejerne i Svalegården," skriver en beboer i Facebook-gruppen Frederiksberg Boligfond Lejere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier