EjendomsWatch

Colliers-topchef vil ekspandere forretningen

SÅDAN SER VI 2020: Et begivenhedsrigt 2019 er ved at rinde ud, så hvordan lyder forventningerne til det nye år? I EjendomsWatchs rundspørge svarer i dag Peter Winther, adm. direktør og partner i Colliers International Danmark.

"Det var ekstra gode dage på kontoret, de dage, hvor vi afsluttede handlerne med Copenhagen Towers og med Admiral Hotel, siger Peter Winther, adm. direktør og partner i Colliers International Danmark. | Foto: PR / Colliers

1) Hvilke forventninger går du ind i 2020 med i din virksomhed/organisation?

"Hos Colliers ser vi med optimisme på 2020. På transaktionssiden har vi haft et travlt 2019 og vundet markedsandele i et vigende marked. Og vi er kun lige begyndt at høste synergierne efter fusionen i 2018, så vi agter at fortsætte med at ekspandere vores forretning både inden for transaktioner, men også på rådgivning og vurdering."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier