EjendomsWatch

Erhvervsmægler: "Private investorer gør nu for alvor deres entre på markedet"

SÅDAN SER VI 2020: Et begivenhedsrigt 2019 er ved at rinde ud, så hvordan lyder forventningerne til det nye år? I EjendomsWatchs rundspørge svarer i dag Kenneth Bak Pedersen, indehaver af Danbolig Erhverv Aarhus. Han mærker stigende interesse fra privatpersoner for ejendomme som alternativ til negativ rente i banken.

"Her ved udgangen af 2019 oplever vi, at der for alvor er kommet gang i disse handler, og det forventer vi vil fortsætte i 2020," siger Kenneth Bak Pedersen, Danbolig Erhverv Aarhus, om privatinvestorers interesse for investeringsejendomme. | Foto: PR / Danbolig

1) Hvilke forventninger går du ind i 2020 med i din virksomhed/organisation?

"Jeg forventer, at 2020 i store træk kommer til at ligne det år, som vi snart er på vej ud af. 2019 har været endnu et år, som helt overordnet har været drevet af den lave rente og den fortsatte tro på, at det nuværende niveau i en lang årrække vil være det nye normal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier