EjendomsWatch

PFA investerer 3,4 milliarder i ejendomme i Frankrig

Godt 1300 seniorboliger, et parisisk palæ og en håndfuld logistikejendomme – sådan lyder det danske pensionsselskabs nye indkøb i Frankrig. Det bringer de samlede udenlandske ejendomsinvesteringer op på ca. 35 mia. kr., siger PFA-direktør til EjendomsWatch.

PFA's ejendomsdirektør, Michael Bruhn, er netop vendt hjem fra en forretningsrejse til Frankrig, hvor han har underskrevet investeringer i ejendomme for 3,4 mia. kr. | Foto: Stine Bidstrup / Jyllands-Posten

PFA gennemfører sine første direkte ejendomsinvesteringer i Frankrig.

Det sker med tre investeringer på i alt 3,4 mia. kr. og dermed det største beløb, PFA har investeret i udlandet, siden selskabet i 2018 brugte over 5 mia. kr. i Tyskland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier