EjendomsWatch

Medie: Gefion Group og CBRE på kant om vurdering af byggeprojekt

Ejendomsudvikleren Gefion Group risikerer at få problemer med investorer og myndigheder, skriver Insidebusiness. Årsagen er, at selskabet har brugt en vurdering af et byggeprojekt fra mægleren CBRE uden accept. Gefion-chef kalder artikel fejlagtig, men vil ikke svare på, om selskabet har anvendt vurderingen med urette. (Opdateret)

Gefion Groups byggeprojekt i Store Kongensgade i København, som man i oktober børsnoterede en obligation i Frankfurt for at finde finansiering til. | Foto: Sacha Sennov

Ejendomsudvikleren Gefion Group og mæglerfirmaet CBRE er endt i et anstrengt forhold til hinanden, skriver mediet Insidebusiness.

Oplysningen bestrides dog af Gefion Groups adm. direktør, der til EjendomsWatch oplyser, at selskabet har "et fortrinligt forhold til CBRE."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier