EjendomsWatch

Skanska udlejer 9250 kvm i nyt kontorkompleks

Med den nye lejer er 85 pct. af projektets første etape nu udlejet. Forventningen er, at det hele er udlejet inden udgangen af 2020, siger Skanskas danske direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Skanskas kontorprojekt CPH Highline på Havneholmen i København. Projektet forventes at stå færdigt i slutningen af 2020. | Foto: PR / Skanska / Holscher Nordberg Arkitekter

Den svenske entreprenørkoncern Skanska har fået endnu en lejer på plads til sit kontorprojekt CPH Highline på Havneholmen i København.

Skanska har underskrevet en otteårig lejekontrakt med leverandøren af fiberbaseret datakommunikation og datacentre Globalconnect, der skal leje sig ind på 9250 kvm.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier