EjendomsWatch

Minister går efter et bredt forlig om revideret boligreguleringslov

Vi skal finde løsninger, der virker, siger boligminister Kaare Dybvad Bek i kølvandet på rapporten fra det særlige udvalg, der har set på mulige ændringer af boligreguleringsloven. Ejendomdanmark erklærer sig skeptisk, men forholder sig konstruktiv.

Boligminister Kaare Dybvad Bek (S), da han tirsdag fremlagde konklusionerne fra det ekspertudvalg, der har set på en ændring af boligreguleringsloven. | Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Ejendomsbranchen er bedst tjent med en bred aftale om, hvordan den nuværende boligreguleringslov skal ændres.

Sådan lyder det fra boligminister Kaare Dybvad Bek (S), da han tirsdag holdt pressemøde i Trafik- og Boligministeriet. Anledningen er, at det særlige ekspertudvalg, der siden foråret har set på mulige ændringer af boligreguleringsloven, har aflagt rapport.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier