EjendomsWatch

Mash-direktør forudser udskillelsesløb blandt restauranter

Jesper Boelskifte, der står bag den danske restaurantkæde Mash, melder om konkurrence, der er mere mere intensiv end nogensinde. Mens den samlede branche vokser, dykker indtjeningen blandt danske restauranter, viser nye tal.

Jesper Boelskifte står i spidsen for Mash, og han melder om mere intensiv konkurrence end nogensinde. | Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Selvom den samlede restaurantbranche vokser, er indtjeningen faldet drastisk de seneste par år. Det vækker bekymring hos den danske restaurantkæde Mash, som beretter om, at konkurrencepresset aldrig har været større, skriver Børsen.

"Der vil komme et udskillelsesløb i branchen, og det bliver ret voldsomt, det er jeg slet ikke i tvivl om," siger Jesper Boelskifte, adm. direktør i Copenhagen Concepts, som står bag Mash, til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier