EjendomsWatch

Balder passerer 90 milliarder i ejendomme

Ejendomsselskabet med ejendomme i Danmark for over 8 mia. kr. fortsætter med at vokse. Den finansielle styrke er dog i underkanten af de langsigtede finansielle mål.

Erik Selin, adm. direktør og største aktionær i ejendomsselskabet Balder. | Foto: PR / Balder

Ejendomsselskabet Balder, der er blandt Nordens største med en portefølje på hvad der modsvarer 90 mia. kr., fortsætter sin vækst.

Selskabet, der er børsnoteret i Stockholm, øgede i årets første ni måneder toplinjen i form af lejeindtægter med 15 pct. til godt 7,8 mia. svenske kr. (ca. 5,4 mia. kr.). Da omkostningerne til ejendomsdrift kun steg 12 pct. løftede det driftsresultatet med 16 pct., så det landede på 5,7 mia. svenske kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier