EjendomsWatch

Styrelse opgiver at påvise aftalt spil mellem realkreditselskaber

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har været gennem næsten 1000 artikler for at finde ud af, om realkreditsektoren ulovligt har sendt signaler om priser til konkurrenterne. Men det er for vidtgående at tale om en ren frifindelse, siger kontorchef.

I 2017 præsenterede formand for Konkurrencerådet Christian Schultz og direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Jakob Hald en ny realkreditrapport, som blev meget omdiskuteret. | Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nærstuderet 944 artikler for at sikre sig, at der ikke er foregået såkaldt prissignalering blandt aktørerne i den danske realkreditsektor.

Og det er der ikke, lyder den korte konklusion fra styrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier