EjendomsWatch

Realkredit Danmark: Tomgang for butikker i Københavns indre by når næsten 20 pct.

At kunderne vælger at handle på nettet frem for i de fysiske butikker er den hovedsagelige årsag til stingningen i tomgangen, siger chefanalytiker hos Realkredit Danmark til Berlingske.

Købmagergade i København. | Foto: PR/Hines.

I indre København og på Frederiksberg er tomgangen i butikker på et enkelt år steget fra under 10 pct. til tæt på 20 pct.

Det skyldes ikke, at forbrugerne er blevet nærige, men at de handler på nettet i stedet for i fysiske butikker, siger Simon Kristiansen, chefanalytiker hos Realkredit Danmark, der har analyseret tomgangen i indre København og Frederiksberg, til Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier