EjendomsWatch

Boligminister nedtoner retorik over for Blackstone

Hvis Blackstone lægger sin tidligere adfærd i Danmark på hylden, er den udskældte ejendomsinvestor velkommen her på linje med andre investorer, siger boligminister Kaare Dybvad Bek. Dansk Blackstone-direktør har netop annonceret et kursskifte.

"Hvis Blackstone vælger at ændre adfærd i Danmark til en mere holdbar vej her end andre steder i verden, så er det klart, at de har lov at være her på samme vilkår som andre," siger boligminister Kaare Dybvad Bek til Bloomberg. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Boligminister Kaare Dybvad Bek (S), der tidligere i år har bebudet et indgreb mod ejendomsinvestoren Blackstone i forbindelse med en ændring af boligreguleringsloven, skruer nu ned for sin tidligere retorik mod den amerikanske investor.

Blackstone er blevet kritiseret for at spekulere i at overtage boliglejemål i København med henblik på at foretage renoveringer, der kan skrue lejen op. Indtil i år har Blackstones danske samarbejdspartner, 360 North, tilmed betalt lejere for at flytte, men den praksis er standset, sagde topchef Lars Pærregaard i et interview med EjendomsWatch i sidste uge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier