EjendomsWatch

Amerikanske Hines øger eksponering mod ejendomme

Hines, der er til stede i Danmark med bl.a. strøgejendomme, vil med på bølgen, hvor investorer allokerer mere kapital til ejendomme, skriver Bloomberg.

I Danmark har amerikanske Hines købt ejendommen på Købmagergade 44-46 og 50 i centrum af København. | Foto: PR/Hines.

Det Houston-baserede ejendomsselskab Hines, der bl.a. ejer en række strøgejendomme i København, går efter at øge sin ejendomseksponering som modsvar på en stigende efterspørgsel fra selskabets institutionelle investorer, der i stigende grad ønsker at aktivere større beløb.

Derfor har selskabet, der har over 124 mia. dollar (ca. 850 mia. kr.) under forvaltning, udnævnt investeringschef David Steinbach og adm. direktør for capital markets Chris Hughes til chefer for investeringsforvaltning sideløbende med deres eksisterende stillinger. Det skriver Bloomberg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier