EjendomsWatch

Købmandsfond fyrer direktøren

Jesper Loiborg fratræder i dag som adm. direktør hos købmandsfonden og ejendomsinvestoren KFI. Over for EjendomsWatch uddyber fondens bestyrelsesformand beslutningen, der betyder, at tidligere Matas-direktør Terje List indtager chefstolen.

Foto: PR / KFI

Der er brug for en ny mand i fronten for købmandsfonden KFI, og derfor har bestyrelsen med Bo Rygaard i spidsen besluttet at sige farvel til den hidtidige adm. direktør Jesper Loiborg.

"Vi har bevæget KFI i de sidste fem år i en meget positiv retning. Ejendomsvirksomheden har udviklet sig fantastisk flot, og vi har udviklet fonden fra at have lidt udfordringer under den tidligere ledelse. Så når vi nu har et så godt udgangspunkt, hvordan er det så, at vi skal udvikle virksomheden videre? Det er en anden profil, mere markedsorienteret administrerende direktør, der skal til at løfte den del," siger Bo Rygaard, bestyrelsesformand i KFI, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier