EjendomsWatch

Projektudbyder køber boliger i Silkeborg for over 120 mio. kr.

Birch Ejendomme sælger 56 nyopførte og fuldt udlejede rækkehuse som et ejendomsprojekt til 11 investorer, der stilles et årligt afkast på godt 10 pct. i udsigt. Over for EjendomsWatch siger Crescendo-direktør mere om investorerne og markedet lige nu. (Opdateret.)

Bo Helligsøe, adm. direktør i Crescendo, har fundet 11 investorer, der gerne vil investere i 56 boliger i Silkeborg. | Foto: PR

Den jyske ejendomsudvikler Birch Ejendomme med hjemsted i Silkeborg har indgået endnu en købsaftale med den aarhusianske projektudbyder Crescendo, oplyser rådgiver på handlen, Deloitte.

Købet omfatter 56 rækkehuse på 5847 kvm beliggende i Silkeborg. De er opført i moderne stil med tidssvarende materialer og overtages fuldt udlejet, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier