EjendomsWatch

Konkursramt selskab forhandler om salg af jyske ejendomme

Jysk ejendomsselskab, der tidligere på måneden blev taget under konkursbehandling, forhandler nu om et samlet salg af 18 ejendomme og har to handler med to seperate ejendomme i gang, siger kurator i konkursboet til EjendomsWatch.

Konkursboet for Jemo Ejendomme forhandler om salg af 18 udlejningsejendomme og grunde. To yderligere handler er i gang. | Foto: Pixabay/Pexels.

Det Hedensted-baserede ejendomsselskab Jemo Ejendomme, som EjendomsWatch 6. september skrev var taget under konkursbehandling, er godt på vej med at få afviklet ejendomsporteføljen.

Det siger kurator Flemming Bastholm, der er advokat og partner i Horten, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier